ESTÜ Duyurular

Yarışma

ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YARIŞMASI

YARIŞMANIN AMACI: 28 Nisan Dünya İSG Günü ve 4-10 Mayıs Dünya İSG Haftası kapsamında etkinlik düzenleyerek iş sağlığı ve güvenliği konularında bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak.

YARIŞMANIN KONUSU: İş kazaları ve meslek hastalıkları konularından ( fiziksel-kimyasal-biyolojik-ergonomi-psikososyal-iş ekipmanı-kaldırma taşıma- yüksekte çalışma-elektrik- yangın-atık-kişisel koruyucu donanım- uyarı işaretleri- acil durum vb. herhangi bir konuda) Üniversite içerisinde gördüğümüz, farkettiğimiz tehlikeli ortamı, durumu, hal ve davranışı, riskli yeri, ekipmanı vb. gibi örnekteki gibi fotoğraflayarak, riski önlemek için alacağımız tedbir faaliyetlerini sunmak.

KATILMA ŞARTLARI: Üniversitemizde görevli tüm personeller katılabilir. Fotoğraf daha önce başka bir yerde yayınlanmamış olmalıdır. Eser sayısında sınır yoktur.

DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ: Amaca Uygun : % 40 Fotoğraf Kalitesi : %30 Yorum % 30

JÜRİ: Eserler, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Onur KAYA, Genel Sekreter Cengiz KAÇAL, İSG Uzmanı Elif KIRLI tarafından değerlendirilecektir.

YARIŞMA SÜRECİ:              Yarışma Duyurusu: 24.04.2024

Son Gönderim: 07.05.2024

Sonuçların Duyurulması ve Ödül Töreni: İSG Haftası 09.05.2024

ÖDÜLLER:       1. ESTÜ Tişört + ESTÜ Kupa

2. ESTÜ Tişört

3. ESTÜ Kupa

Yarışmaya katılan her kişiye sertifika verilecektir.

Eserlerinizi aşağıdaki linkteki örnekteki şablona göre düzenleyebilirsiniz.

Sorularınızı ve eserlerinizi ek@eskisehir.edu.tr adresine gönderebilirsiniz.

/Uploads/isgb/files/%c4%b0SG%20G%c3%bcn%c3%bc%20yar%c4%b1%c5%9fma%20%c3%b6rne%c4%9fi(1).docx

Dosya Adı Tarih Boyutu
İSG Günü yarışma örneği.docx 24.04.2024 13:45:08 1,47 MB İndir Göster